• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Šest medalja za atletičare “Srema” u Novom Pazaru
Sport
0 Komentara

Šest medalja za atletičare “Srema” u Novom Pazaru

4. jul 2023. godine

Početkom jula u Novom Pazaru je održano Prvenstvo Srbije za starije juniore i Prvenstvo Srbije u višeboju za pionire. Iz Atletskog kluba “Srem” nastupilo je četiri juniora i dve pionirke u višeboju, koji su osvojili šest medalja.

Na Prvenstvu Srbije za juniore osvojene su četiri medalje, jedna zlatna i tri srebrne. Zlatnu medalju i prvo mesto u bacanju koplja osvojio je Milivoj Ćirić. Srebrne medalje osvojile su Teodora Samac u bacanju koplja, Tamara Prekajac u trci na 200 metara i Mila Miljković u bacanju kladiva.

Da bi uspeh bio potpun, potrudile su pionirke Katarina Škorić, koja je pobedila u pionirskom šestoboju i Iva Bežanović koja je bila treća, takođe u pionirskom višeboju.

Novi veliki uspeh atletičara “Srema”, svi takmičari koji su nastupili osvojili su medalje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: