• petak, 22. septembar 2023.
Seniorke “Srema” treće na Prvenstvu Srbije
Sport
0 Komentara

Seniorke “Srema” treće na Prvenstvu Srbije

7. jun 2023. godine

Na Atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici proteklog vikenda održana su Prvenstva Srbije u ekipnoj konkurenciji, a seniorke “Srema” su osvojila treće mesto iza ekipa “OAK” Beograd i “Crvene zvezde”.

Za ekipu “Srema” nastupile su Tamara Prekajac na 100m, 400m i 4X100m, Milana Simić u skoku u vis i skoku u dalj i 4X100m, Teodora Čonić 100m sa preponama, troskoku i 4X100m, Teodora Samac u bacanju koplja i kugle, Jovana Šubatlija na 800m i 4X100m i Aleksandra Kostadinović na 3000m. Devojke iz ekipe “Srema” su ostvarile ovaj uspeh zahvaljujući velikoj borbenosti i homogenim sastavom.

Dan ranije održano je prvenstvo Ekipno prvenstvo Srbije za pionire i pionirke. Pionirke “Srema” su osvojile četrvrto mesto sa tri boda iza ekipe Crvene zvezde. Za pionirsku ekipu su nastupile Miona Maksimović, Katarina Škorić, Iva Bežanović, Julija Filipović, Vanja Kečić, Tara Žarić, Isidora Maksimović i Snežana Stracenski.

Proteklog vikenda “Srem” je imao još jedan uspešan nastup. U Kranju u Sloveniji na velikom međunarodnom atletskom mitingu nastupio je bacač koplja Milivoj Ćirić. U veoma jakoj konkurenciji osvojio je treće mesto sa bačenih 58,51m.

Atletičare “Srema” očekuju nova takmičenja, već sledećeg vikenda u Kraljevu se održava finale Kupa Srbije za seniore i seniorke. U finale iz “Srema” su se plasirali Nataša Prekajac na 200m, Mila Miljković u bacanju kladiva, Milivoj Ćirić i Vedran Samac u bacanju kopljlja, a Teodora Debeljački u bacanju diska.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: