• petak, 22. septembar 2023.
Mitrovčani uspešni na Svesrpskom kupu
Sport
0 Komentara

Mitrovčani uspešni na Svesrpskom kupu

19. septembar 2023. godine

U petak, 15. septembra na atletskom stadionu u Kraljevu, održan je drugi po redu Svesrpski kup – petomeč između 5 reprezentacija i to Vojvodine, Beograda, Centralne Srbije, Kosova i Metohije, Republike Srpske.

Atletski klub “Sirmium” imao je svoje predstavnike na ovom takmičenju, koji su doprineli trijumfu reprezentacije Vojvodine i odbrani prošlogodišnje titule.

Anja Čančarević, osvojila je bronzu u bacanju kugle sa neuporedivo starijim takmičarkama od sebe, s ozbzirom da je bila najmlađi član seniorkse reprezentacije Vojvodine, jer je još uvek mlađa juniorka.
Ilić Petar je u istoj disciplini došao do srebra te doneo veliki broj bodova Vojvodini. Pored samih takmičara, atletski klub “Sirmium” imao je i dva predstavnika u stručnom štabu pomenute reprezentacije, u vidu Tomašević Dragane i Macanović Slobodana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: