• nedelja, 25. februar 2024.
Četiri državna prvaka iz šimanovačkog kluba
Društvo | Hronika | Pećinci | Sport | Vesti
0 Komentara

Četiri državna prvaka iz šimanovačkog kluba

25. mart 2023. godine

U Sportskoj hali u Donjem Tovarniku, u subot,u 18. marta, održana su dva takmičenja u dečjem fitnesu – KUP Srbija open 2023 i Top Forma KUP 2023, na kojima je učešće uzelo 10 klubova iz cele Srbije uz prisustvo 300 takmičara uzrasta od 3 do 16 godina.

Kup Srbija Open je kvalifikaciono takmičenje za svetsko prvenstvo koje će biti održano u junu ove godine, a otvorio ga je sportski direktor Saveza Srbije za bodi bilding, bodi fitnes, fitnes i aerobik Zoran Ćendić, dok je Top Forma KUP otvorio pokrajinski poslanik Aleksandar Mandić.

Među 300 takmičara bili su i članovi šimanovačkog kluba Top Forma koji su još jednom pokazali zašto su među najboljim i najbrojnijim klubom u Srbiji, jer kako nam je rekla Maja Radosavljević, trener reprezentacije Srbije i „Top Forme“, u subotu su osvojili 4 zlatne medalje i to su državni prvaci – Zoran Kirić kategorija dečaci do 10 godina, Anastasija Simić kategorija 9 godina, Una Geratović kategorija 12 godina i Milica Grubor kategorija 14 godina.

– Pored toga osvojili smo i 1 srebro i 3 bronzane medalje. Nakon ovih takmičenja nastavljamo sa pripremama za svetsko prvenstvo, na koje smo obezbedili plasman. Kao predsednik Komisije za mlađe uzraste u Savezu Srbije za bodi bilding, bodi fitnes, fitnes i aerobik mogu samo reći da sam prezadovoljna uspehom i ovom prilikom bih savetovala svim roditeljima da svoju decu uključe u bilo koji sport, kako bi kvalitetno provodili slobodno vreme, a uz to ujedno imali zdrav rast i razvoj – kazala je Radosavljević i tom prilikom se zahvalila Opštini Pećinci i Sportskom savezu “Razvoj sportova” na nesebičnoj pomoći u organizaciji ovakvih takmičenja.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: