• subota, 18. maj 2024.
Zamenjen kilometar cevovoda
Vesti | Šid
0 Komentara

Zamenjen kilometar cevovoda

30. decembar 2020. godine

Šid – Radnici JKP “Vodovod” zamenili su stari i dotrajali cevovod novim polietilenskim cevima većeg prečnika u dužini od jednog kilometra, od mesta Izvorište prema naseljenom mestu Batrovci.

-Za JKP “Vodovod” i opštinu Šid ovo je veoma važna stvar. Prvi put posle 30 godina zamenili smo cevi koje su stalno pucale i pravile nam veliki problem. Do samog mesta pucanja se teško dolazilo i te intervencije su trajale satima. Posle ovih radova planiramo drugu fazu od auto-puta do izlaska iz naseljenog mesta Batrovci i sa tim bi završili jednu veoma važnu deonicu. Korak po korak planiramo da zamenimo ceo cevovod i time rešimo višedecenijski problem građana šidske opštine – izjavio je direktor JKP “Vodovod” Aleksandar Jovanović i dodao da će sa završetkom izgradnje rezervoara u Vašici, tokom sledeće nedelje, biti ublažen hidraulični udar koji proizvode dotrajale cevi.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: