• sreda, 21. februar 2024.
Više vozača kažnjeno zbog nasilničke vožnje
Društvo | Vesti
0 Komentara

Više vozača kažnjeno zbog nasilničke vožnje

18. februar 2023. godine

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja na području Srema, otkrili četvoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je vozio kamion sa 3,38 promila alkohola u organizmu i četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,32 promila, a u Pećincima takođe četrdesetčetvorogodišnjaka kako upravlja „folksvagenom“ sa 2,42 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija je u okolini Sremske Mitrovice zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača „škode“ koji je preticao kolonu vozila na mestu gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom.

Njamu je nadležni prekršajni sudija izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: