• petak, 29. mart 2024.
Vesti | Sremska Mitrovica | Zabava
0 Komentara

KAZNE ZBOG NASILNIČKE VOŽNJE: Na trežnjenju tri pijana vozača

13. jul 2021. godine

Pripadnici saobraćajne policije otkrili su na područjima opština Inđija i Stara Pazova troje vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U Inđiji je zaustavljen pedesetosmogodišnji muškarac koji je upravljao „fijatom“ sa 2,07 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi tridesettrogodišnja žena iz Beograda, vozač putničkog automobila marke „opel“ sa 2,68 promila alkohola.

Takođe, saobraćajna policija je u Novim Banovcima zatekla dvadesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,52 promila alkohola u
organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja nakon čega će, zbog saobraćajnog prekršaja nasilnička vožnja, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu. Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: