• četvrtak, 28. mart 2024.
Odbrambena linija na Savi
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Odbrambena linija na Savi

16. mart 2018. godine

Hrtkovci – Izgradnja odbrambene linije na Savi, kod Hrtkovaca, u punom je jeku. Radove, u saradnji sa pokrajinskom Vladom finansiraju Vojvodina Vode, a kako su prilikom današnjeg obilaska nasipa istakli prvi čovek Vlade AP Vojvodine Igor Mirović i resorni ministar Branislav Nedimović, radovi se izvode u više faza, nakon čega će ovaj deo savske obale biti znatno bezbedniji nego što je bio do sada.

Kompletan završetak radova očekuje se naredne godine, nakon čega će, istakao je Mirović, kako na sremskoj tako i na mačvanskoj strani biti sanirane sve krizne tačke. Pored objekata na Savi, naglasio je Nedimović, gradi se i na drugim rekama širom Srbije, pa je bezbednosna situacija znatno bolja nego proteklih godina. On je dodao da se u narednim danima može doći i do vanredne odbrane na Savi kod Šapce, ali da za sada nema većih opasnosti od plavljenja.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: