• nedelja, 16. jun 2024.
Dunja Berežni vicešampionka Balkana
Sport
0 Komentara

Dunja Berežni vicešampionka Balkana

3. jun 2024. godine

U sastavu reprezentacije Srbije na Balkanskom prvenstvu u Turskoj nastupilo je troje takmičara Karate kluba Srem iz Sremske Mitrovice, Uroš Trumić, Dunja Pavlović i Dunja Berežni, koja se kući vratila sa srebrnim odličjem.

Dunja Berežni prošlogodišnja vicešampionka Balkana i višestruka prvakinja Srbije, jedna od najtrofejnijih takmičarki Srema, imala je sjajne nastupe u šest mečeva. Pobedila je redom Atas Sadije Ajka (Turska), Katarinu Novaković (Crna Gora), Niku Jurić (BiH), Sofiju Manojlović (Srbija) i Aldemir Zejnep Gul (Turska). Finale je izgubila od Sarigul Asel uz Turske rezultatom 2:3. Nakon zapaženih nastupa osvojila je srebrnu medalju i ponela titulu vicešampionke Balkana.

Prvog dana takmičenja nastupio je Uroš Trumić u kategoriji kate dečaci do 10 godina i stigao je do borbe za bronzu gde je poražen od strane domaćeg takmičara iz Turske i tako zauzeo visoko peto mesto u konkurenciji 34 takmičara.

Drugog dana Prvenstva nastupila je Dunja Pavlović koja je u kategoriji kate devojčice do 11 godina u prvom meču porazena od reprezentativke Grčke.

Trećeg dana takmičenja nastupio je kata tim pionirke u sastavu Dunja Berežni, Dunja Pavlović, Una Majkić i Mirjana Urošević, koje su osvojile bronzanu medalju i tako donele još jedno odličje reprezentaciji Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: