• nedelja, 14. april 2024.
MINI GOLF: Treće mesto za mitrovačke “Suncokrete”
Sport | Srem bez predrasuda | Sremska Mitrovica
0 Komentara

MINI GOLF: Treće mesto za mitrovačke “Suncokrete”

3. april 2024. godine

U organizaciji „Suncokreta”, Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine, u Zrenjaninu je održano pokrajinsko takmičenje u mini golfu za osobe sa invaliditetom. Ovaj događaj je finansijski podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom, a domaćin je bilo Udruženje za cerebralnu i dečiju paralizu Zrenjanin.

Ovo su nove ideje i zamisli u onim sportovima u kojima su osobe sa invaliditetom retko zastupljene, pružajući na taj način jednake mogućnosti u izražavanju sposonosti. Svi učesnici su i pobednici. Ipak, prvo mesto je pripalo Subotici, drugo mesto Kikindi, a Društvo iz Sremske Mitrovice je osvojilo treće mesto.

Ružica Garunović

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: