• sreda, 24. april 2024.
Predložite dobitnike gradske plakete
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Predložite dobitnike gradske plakete

27. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica je uputio javni poziv za podnošenje Inicijativa za dodelu Plakete grada  za 2017. godinu. Priznanja se dodeljuju pravnim licima i građanima koji su se posebno istakli svojom delatnošću na humanitarnom, kulturnom i drugom planu. Nagrada podrazumeva uručenje diplome. Inicijativu za dodelu nagrada i drugih priznanja pokreću preduzeća, ustanove, organizacije i građani.
Odluku o dodeli priznanja donosi Skupština grada , a na predlog Komisije za priznanja. Obrazložene pismene inicijative za dodelu Plakete Grada se podnose ovoj Komisiji, putem Gradske uprave za kulturu, sport i omladinu, zaključno sa 10. oktobrom ove godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: