• utorak, 23. april 2024.
Pregršt medalja za inđijski “Sensei”
Sport
0 Komentara

Pregršt medalja za inđijski “Sensei”

27. mart 2024. godine

Karate klub “Sensei” iz Inđije zabeležio je fantastične razultate na “25. Internacionalnom Super ENPI karate kupu 2024” održanom u nedelju, 24. marta u subotičkoj Hali sportova.

Takmičenje su organizovali Karate kluba “Spartak-Enpi” Subotica i Šotokan karate saveza Srbije, a učešće će uzelo oko 1000 takmičara iz Crne Gore, Republike Srpske, Slovenije, Slovačke, Nemačke, Rumunije, Irana i Srbije.

“Sensei” je predstavljalo 24 takmičara u katama i borbama, kako u pojedinačnim tako i u ekipnim nastupima, a izborili su se za 32 medalje, pa je i pored velike konkurencije na ovom Intenacionalnom turniru sa 15 zlatnih, 8 srebrnih i 9 bronzi klub iz Inđije zauzeo visoko 5. mesto u generalnom plasmanu klubova.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: