• subota, 20. april 2024.
Novosadski sajam knjiga: ekskluzivni gosti i besplatan ulaz za posetioce
Društvo | Zabava | Vesti
0 Komentara

Novosadski sajam knjiga: ekskluzivni gosti i besplatan ulaz za posetioce

12. mart 2024. godine

Novosadski sajam knjiga kapije za posetioce otvara u ponedeljak, 18. marta i tokom osam dana,
koliko traje, ulaz će biti besplatan.

Ove godine u Hali 1 Novosadskog sajma, posetioce će dočekati oko 60 izlagača iz zemlje i regiona, premijerna izdanja, brojne promocije, atraktivni program i značajni popusti.

Čitalačka publika koja dolazi na Novosadski sajam zna šta voli i traži, tako da ni ovoga puta cena knjiga neće biti presudna. Ipak, sigurno će sve obradovati popusti koje izlagači pripremaju. Dela će biti snižena i do 60 odsto, a neke od najtraženijih naslova čitaoci će plaćati po cenama umanjenim do 40 odsto. Izlagači najavljuju i akcije u okviru kojih će više naslova “u paketu” nuditi po promotivnim cenama. Na pojedinim štandovima posetioci će i ove godine moći da pronađu knjige za 100, 200 i 300 dinara.

Mogućnost susreta sa piscima je ono čemu se novosadska, odnosno vojvođanska publika posebno raduje. Kako se očekuje, u sredu 20. marta, veliku pažnju privući će gostovanje ovogodišnjeg dobitnika Ninove nagrade za delo “Poslije zabave” Steva Grabovca. Od 18. do 25. marta, posetioci će u Hali 1 imati priliku za susret i razgovor sa brojnim piscima, a između ostalih i sa Bojanom Ljubenovićem i Mariom Liguorijem.

Novosadski sajam knjiga biće održan od 18. do 25. marta u Hali 1 Novosadskog sajma. Radno vreme za
posetioce biće od 10 do 20 časova, a ulaz besplatan.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: