• sreda, 21. februar 2024.
Prijateljsko odmeravanje snaga sa Grcima
Sport
0 Komentara

Prijateljsko odmeravanje snaga sa Grcima

12. januar 2024. godine

Prijateljski košarkaški dan organizovan je u Sremskoj Mitrovici, u sklopu priprema za nastavak prvenstva Grčke, u gradu na Savi gostovali su košarkašice i košarkaši ekipe Neapoli.

Košarkašice kadetskog uzrasta odigrale su prijateljsku međunarodnu utakmicu u kojoj je Srem savladao sastav iz Soluna rezultatom 66:42. Utakmica je bila borbena i sa mnogo lepih poteza na obe strane, a Sremice su bile konstantno u vođstvu. Gošće iz Grčke otišle su zadovoljne i pune pozitivnih utisaka iz Sremske Mitrovice.

Posle utakmice devojaka usledio je duel košarkaša Srema i Neapolia, a gosti iz Grčke slavili su rezultatom 35:29. Ovaj susret poslužio je trenerima obe ekipe da provere trenutne forme svojih izabranika pred nastavak prvenstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: