• subota, 20. april 2024.
Pećinački košarkaši plasirali se na završni turnir
Sport | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Pećinački košarkaši plasirali se na završni turnir

8. maj 2023. godine

Košarkaška ekipa pionira “Srem Basket” iz Pećinaca plasirala se na završni turnir lige Vojvodine posle play offa koji je završen prošlog vikenda.

Završni turnir biće održan 12, 13. i 14. maja u Gajdobri, a kakoje rekao trener Srem Basketa Živko Misirača, pećinački košarkaši našli su se među 6 najboljih ekipa – KK “Vršac”, KK “Hercegovac”, KK “Spartak” iz Subotice, KK “Nova Pazova” i KK “Petrovgrad” iz Zrenjanina.

-Ovo je istorijski uspeh naše ekipe. S obzirom da su nas pratili pehovi sa bolešću dece i da ni jednu utakmicu nismo odigrali u play offu u kompletnom sastavu, deca su ispunila mnogo više od očekivanog – rekao je Misirača.

On dodaje da ova ekipa pionira nema izrazito dominantnog pojedinca kao u prethodnim generacijama, međutim, kolektiv je jak, kaže Misirača, i dobra hemija u ekipi koja se stvorila jedan je od uzroka ovako dobrog rezultata.

-Samim tim što smo se plasirali na završni turnir rezultat je postignut, ali idemo tamo da se nadmećemo sa protivnikom i pokušamo još neki stepenik više da prekoračimo – kazao je Misirača.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: