• nedelja, 3. decembar 2023.
Za lepši ugođaj publike
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Projekti | Sport
0 Komentara

Za lepši ugođaj publike

13. oktobar 2023. godine

Stadion Fudbalskog kluba „Zeka Buljubaša“ iz Ravnja od ove jeseni bogatiji je za nove tribine. Prema rečima predsednika kluba Dalibora Đukanovića, u pitanju je projekat koji je realizovan u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica, a na radost navijača i simpatizera koji verno prate plavo – bele.

-Кraj leta i početak jeseni bio je dinamičan za naš klub, pa osim na samom terenu bilo je dosta aktivnosti i pored terena. Na naše veliko zadovoljstvo, a uz svesrdnu pomoć lokalne samouprave uspeli smo da postavimo nove montažne tribine sa 125 sedećih mesta, što je mislim sasvim zadovoljavajuće i trenutno zadovoljava naše potrebe. Sa konkretnim radovima startovali smo u avgustu i to pripremom same lokacije koju smo očistili i sredili, zatim je izlivena betonska baza, a potom su i same tibine montirane – objašnjava Đukanović i dodaje da je posao završen u septembru.

Predsednik kluba napominje da bi u narednom periodu trebali urediti i ogradu oko samog terena koja je na nekoliko mesta oštećena.

-U suštini uslovi za trenažni proces, kao i za takmičarski deo su sasvim korektni, svlačionice se nalaze u pristojnom stanju, trava na terenu je dobra, a sada imamo i nove tribine, pa će i ugiđaj navijača sigurno biti lepši. Bitno je da stalno nešto radimo, da održavamo sve onako kako treba i naravno da fudbaleri to isprate sa svojim igrama i bodovima – napominje Ravnjanac.

FК „Zeka Buljubaša“ se trenutno nadmeće u Međuopštinskoj ligi Zapad i nalazi se u vrhu tabele, što ide u prilog i ambicijama uprave, a to je borba za ulazak u viši rang.

-Prošle sezone nismo ispunili očekivanja, završili smo na četvrtom mestu, mada smo ciljali vrh tabele. Nadam se i želim da verujem da će ovo prvenstvo biti uspešnije, za sada idemo u dobrom smeru – zaključuje Đukanović.

D. Tufegdžić

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: