• četvrtak, 28. septembar 2023.
Nasipanje atarskih puteva na području Grgurevaca
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Nasipanje atarskih puteva na području Grgurevaca

19. septembar 2023. godine

Protekle nedelje, na području Grgurevaca, izvršeno je ravnanje i nasipanje atarskih puteva. Uz podršku mitrovačke lokalne samouprave, angažovanjem firme “Hidrograđevinar”, za ovaj posao utrošeno je više od 600 tona šljake. Nasuto je oko kilometar puta, navode u Mesnoj zajednici Grgurevci.

-Redovno nasipanje i ravnanje atarskih puteva je od izuzetnog značaja za naše poljoprivrednike. Oni tim putevima dolaze do svojih oranica, od čije obrade žive i smatram da im zato treba olakšati rad, koliko god smo to u mogućnosti. Ulaganje u putnu infrastrukturu nam je veoma značajno. Takođe, ove godine nismo brinuli samo o tome. Istovremeno, izvršeni su i radovi na čišćenju divlje deponije nadomak sela i ovim putem koristim priliku da apelujem na naše sugrađane da savesno odlažu otpad – rekao je Dušan Krstić, predsednik MZ Grgurevci.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: