• nedelja, 3. decembar 2023.
Inđinčani dominantni
Sport
0 Komentara

Inđinčani dominantni

27. septembar 2023. godine

Seniorska Fleg Liga Srbije otvorena je odličnim nastupom Inđija “Indiansa” na prvom turniru grupe Centar, koji se održao proteklog vikenda na pomoćnom terenu FК Studentski Grad na Novom Beogradu. Tim iz Srema je napravio odličnu atmosferu na terenu, ostvarivši sjajne rezultate i dominaciju tokom celog turnira.

Iz kluba ističu da nije reč samo o nizu pobeda, već i demonstracija izuzetnog timskog rada, treninga i fleg fudbala na visokom nivou. Odbrana je bila neosvojiva, sa samo jednim primljenim touchdownom po utakmici, dok je napad blistao pod vođstvom Aleksandra Borkovića na poziciji kvoterbeka, koji je pokazao preciznost i snagu u bacanju pasova svim igračima napada. U odbrani se istakao Nikola Mitić sa brojnim presečenim loptama.

-Osvojili smo prvi turnir grupe Centar sa četiri ubedljive pobede. Planiranje i trud naših igrača su u potpunosti došli do izražaja. I napad i odbrana tima su na pravom putu, ali uvek ima prostora za napredak. Čestitam mojim igračima na sjajnoj igri tokom celog turnira – rekao je Stefan Borković, trener napada.

Osim sportskog uspeha, turnir je prošao bez povreda igrača, što je dodatni razlog za slavlje. Domaćin ovog prvog turnira bili su Novi Beograd “Orlovi”, koji trenutno brane titulu šampiona Seniorske Fleg Lige Srbije.

Sistem takmičenja ostao je isti kao i do sada, a pobednici tri grupe i najbolja drugoplasirana ekipa će napredovati na finalni turnir, koji će odlučiti konačnog šampiona Seniorske Fleg Lige Srbije.

Sledeći, drugi, turnir grupe Centar na programu je za dve nedelje u Beogradu.

Rezultati utakmica Indiansa na prvom turniru:
Inđija Indians – Beograd Gladijatori 35:0
Inđija Indians – Zemun Plavi zmajevi 54:7
Inđija Indians – Banja Luka Crni Đorđe 61:6
Inđija Indians – Novi Beograd Orlovi 26:6

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: