• četvrtak, 21. septembar 2023.
Završeni radovi na asfaltiranju ulice Cara Dušana u Beočinu
Hronika | Beočin
0 Komentara

Završeni radovi na asfaltiranju ulice Cara Dušana u Beočinu

15. avgust 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je radove koji su završeni na asfaltiranju ulice Cara Dušana u Kulama i tom prilikom se sastala sa izvođačima radova i razgovarala sa sugrađanima koji stanuju u ovom delu Beočina.

-Nakon asfaltiranja Svetosavske i Karađorđeve ulice koje je Opština Beočin realizovala u proteklom periodu završena je i jedna od prometnijih ulica u Kulama i drago mi je što naši sugrađani koji žive u centru grada imaju bolje saobraćajne uslove. U ovom trenutku imamo radove na više lokacija istovremeno i veoma je važno da probamo da završimo sve dok traju godišnji odmori i pre nego što najmlađi pođu u školu. Zahvaljujem se radnicima “Bačkaputa” koji su u kratkom roku završili posao ali i svima na razumevanju – rekla je Janković.

Ulica Cara Dušana u Beočinu asfaltirana je u dužini od 439 metara a vrednost ulaganja je oko 13,3 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta AP Vojvodine. O radovima u svim ostalim ulicama Opština Beočin će blagovremeno obavestiti građane.

Foto: Opština Beočin

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: