• utorak, 28. novembar 2023.
Manifestacija „Pod lipom se hladimo medom se sladimo“ u subotu u Lugu
Društvo | Zabava | Hronika | Beočin
0 Komentara

Manifestacija „Pod lipom se hladimo medom se sladimo“ u subotu u Lugu

18. avgust 2023. godine

Кulturno-umetničko društvo „Mladost“ i Slovačko udruženje žena „Vredne pčelice“ iz Luga pozivaju na 8. manifestaciju „Pod lipom se hladimo medom se sladimo“ koja će se održati u subotu, 19. avgusta u Lugu.

Кako organizatori najavljuju i ove godine za posetioce manifestacije će od 15 časova biti organizovana šetnja stazama meda koja je praćena prodajnim bazarom i izložbom vrednih pčelara našeg kraja i njihovih proizvoda od meda ali i zanatskim proizvodima, rukotvorinama i hranom brojnih udruženja i samostalnih izlagača.

U 18 časova najavljen je i koncert kulturno umetničkih društava dok će publika u večernjem programu od 20 časova uživati u nastupu muzičkog sastava „Maks“ iz Selenče.

Pokrovitelj manifestacije je Opština Beočin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: