• nedelja, 16. jun 2024.
Pčelari razmenili iskustva u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Pčelari razmenili iskustva u Sremskoj Mitrovici

9. jun 2024. godine

Savez pčelarskih organizacija Vojvodine zajedno sa Pčelarskim društvima iz Sremske Mitrovice i Nikinaca organizovao je u gradu na Savi “Pčelarski dan lipe”. Goste je u ime Grada pozdravio Milan Ćirić, zamenik načelnik Gradske uprave za poljoprivredu.

Na sastanku je bilo reči o tekućoj pčelarskoj problematici koja je prisutna u Vojvodini, otkupnoj ceni meda, trovanju, neadekvatnom gajenju poljoprivrednih kultura, problemima sa prskanjem komaraca u toku cvetanja lipe i drugo.

Pčelari su ovu priliku iskoristili da posete Frušku goru, manastire i detaljnije se upoznaju sa lepotama i znamenitostima Sremske Mitrovice. Okupljanje ovog tipa na Fruškoj gori prerasta u tradiciju, a ceo skup je organizovan da bude edukativnog i turističkog karaktera.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: