• utorak, 28. novembar 2023.
Jedinstvo merka sredinu tabele
Sport | Stara Pazova
0 Komentara

Jedinstvo merka sredinu tabele

11. jul 2023. godine

Fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove imali su prvo okupljanje na startu priprema za novu sezonu. Prošlu takmičarsku godinu Pazovčani su završili u samoj središnjici tabele i pored vrlo dobrih rezultata u jesenjem delu Srpske lige Vojvodina.

Šefu stručnog štaba Milanu Vujasinu je u ovom trenutku na raspolaganju 18 igrača od kojih je velika većina na probi da izbori status prvotimca u ovom uzornom kolektivu. Jedinstvo uskoro očekuje i povratak nekoliko igrača u svoje redove.

-Cilj Jedinstva u narednoj sezoni je da bude stabilan trećeligaš, sredina tabele. Ako više od toga napravimo to će biti uspeh, zavisi kako ćemo odraditi i ovaj prelazni rok, da li ćemo dovesti neka ozbiljnija pojačanja ili nećemo. Da li ćemo se boriti sa mlađim igračima, to ćemo znati u nekoliko narednih dana – istakao je Milan Vujasin, trener Jedinstva iz Stare Pazove.

Prva pripremna utakmica dolazi posle dve nedelju dana rada, biće to prva provera za pristigle igrače protiv jakog protivnika koji gaji visoke takmičarske ambicije. Trener Pazovčana je govorio i o planu priprema.

-Prva pripremana utakmica je sa Slobodom iz Donjeg Tovarnika, pa ćemo videti već neka detalje šta i koliko možemo. Odigraćemo pet kontrolnih utakmica, nadam se da ćemo na njima iskristalisati tim za start prvenstva. Radićemo sve treninge na našem stadionu, mislim da ćemo odgovoriti ovom rangu takmičenja i spremni ući u prvenstvo – dodao je Vujasin.

Pored već pomenute utakmice Jedinstvo će odigrati i provere sa Jadran Golubinci (22. jul), Radnički Nova Pazova (26. jul), Podunavac Belegiš (2. avgust) i Jedinstvo Surčin (5. avgust).
U Jedinstvu se nadaju da će ovaj broj utakmicu biti dovoljan da se izbrusi forma pred start prvog dela sezone u Srpskoj fudbalskoj ligi Vojvodina.

A.B.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: