• utorak, 3. oktobar 2023.
Četiri medalje za AK “Srem”
Sport
0 Komentara

Četiri medalje za AK “Srem”

10. jul 2023. godine

Atletičari “Srema” iz Sremske Mitrovice zabeležili su dobre rezultate na prvenstvu Srbije za mlađe juniore koje je održano proteklog vikenda u Novom Pazaru.

“Srem” je predstavljalo troje atletičara koji su osvojili četiri medalje, po jednu zlatnu i srebrnu i dve bronzane. Zlatnu medalju i prvo mesto osvojio je Milivoj Ćirić u bacanju koplja sa rezultatom 58,78m. Srebrnu medalju i drugo mesto osvojila je Tamara Prekajac u trci na 200m sa rezultatom 25,13s. Tamara je bila treća u trci na 100m sa izvandrednim rezultatom 11,99s. Bronzana medalja pripala je Davidu Perkoviću u bacanju kladiva sa rezultatom 33m.

Uspešni nastupi Tamare Prekajac na prvenstvima države za starije i mlađe juniore uvrstili stavili su je na spisak reprezentativaca koji će nastupiti na Olimpijskim danima mladih Evrope koje se održava od 22. do 28. jula u Mariboru.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: