• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Pregršt medalja za kajakaše “Vala”
Sport
0 Komentara

Pregršt medalja za kajakaše “Vala”

5. jun 2023. godine

Sa tradicionalne kajakaške regate “Staniša Radmanović” održane u Višnjićevu proteklog vikenda Кajak klub “Val” iz Sremske Mitrovice se vratio sa pregršt medalja.

U kategoriji najmlađih takmičara Janko Petrović je osvojio zlatnu medalju u jednosedu na 500m. Istu medalju oko svoga vrata je donela i Nikolina Mihailović u disciplini pionirki. Nikolina je bila prva i u disciplini dvoseda na 500m. a Janko i treći u trci mini četveraca , zajedno sa klupskim drugarima Mihailović Nikolom, Nikolić Matejom i Кovačić Viktorom.

Viktor Кovačić je osvojio bronzanu medalju u trci jednoseda na 500m, a dvosed u sastavu Nikola Mihailović i Mateja Nikolić srebrnu medalju na 500m. Pionir Slobodan Tešanović u disciplini К1 500m zauzeo je 5. mesto, a do istog mesta doveslali su i Julijan Petrović i Marko Pevac u dvosedu na 500m.

U kategoriji kadeta Marko Pepelčević je u neizvesnoj trci zauzeo uvek nepopularno 4. mesto. Prijatno iznenađenje priredili su takmičari u disciplini SUP daski na 200m . Aleksandar Stanimirović doveslao je do drugog mesta, a Julijan Petrović u istoj treci osvojio je bronzanu medalju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: