• nedelja, 25. februar 2024.
Anita Polik iz Vognja vicešampiona sveta u 3D streličarstvu
Sport | Vesti | Ruma
0 Komentara

Anita Polik iz Vognja vicešampiona sveta u 3D streličarstvu

16. avgust 2021. godine

Segedin-Dvanaestogodišnja Anita Polik, članica Streličarskog udruženja “Tican” Voganj drugoplasirana je na Svetskom prvenstvu i Evropskom prvenstvu koje je u proteklih sedam dana održano u Segedinu.

Tim Srbije je ekipno osvojio 12. mesto u Segedinu. Za klub “Tican”, kako kažu, ovo je više nego očekivani uspeh, s obzirom na to da se radi o mladom klubu, koji je samo sopstvenim snagama svoje člavone uputio na svetsko prvenstvo u okviru reprezentacije Srbije.

Sledeće Svetsko prvenstvo u 3D streličarstvu održaće se u Sloveniji. Anita Polik je i do sada osvajala najviša odličja na brojnim državnim turnirima, što je potvrdila i na. Svetskom prvenstvu,kaže Franja Polik, Anitin otac i predsednik Streličarskog udruženja”Tican” Voganj.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: