• četvrtak, 30. novembar 2023.
Novi sportski projekat za mališane
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Novi sportski projekat za mališane

28. mart 2023. godine

Danas je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održana konferenciju povodom novog projekta “Liga malih šampiona”, koji će se realizovati na celoj teritoriji Republike Srbije, uključujući i grad na Savi.

Program se realizuje u saradnji Sportskog saveza Srbije, Saveza za predškolski sport Srbije, Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica i Predškolske ustanove “Pčelica”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i omladine. Obuhvaćena su deca iz svih vrtića u Sremskoj Mitrovici, uzrasta 6 i 7 godina.

Predviđena takmičenja su trka na 20 hiljada centimetara i štafetni motorički poligon sa preprekama “Budi brz i spretan”.

Takmičenja se odvijaju najpre na nivou vrtića u aprilu i maju, zatim gradsko takmičenje krajem maja i Državno prvenstvo za vreme trajanja Sajma sporta u Beogradu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: