• sreda, 4. oktobar 2023.
Rukometašice “Srema” ubedljive protiv gošći iz Ade
Sport
0 Komentara

Rukometašice “Srema” ubedljive protiv gošći iz Ade

5. maj 2023. godine

Rukometašice sremskomitrovačkog “Srema” na domaćem terenu savladale su ekipu ŽRK “Halas Jožef” iz Ade rezultatom 40:27.

Sudije: Rakićević Ivko i Joksović Željko iz Novog Sada. Delegat: Pantić Anja iz Novog Sada.

Ekipa “Srema” igrala je sjajno na utakmici. Smenjivali su se napad za napadom i bile su nezaustavljive tako da su zasluženo pobedile. Za ovu pobedu zaslužne su sve igračice, a naročito se istakla mlada Đorović Dunja koja ima nepunih petnaest godina, ali na terenu igračice gostiju nisu mogle da je zadrže u napadu tako da je “rešetala” mrežu gošći.

Tri kola pre kraja prvenstva “Srem” se i dalje nalazi u vrhu na tabeli.

ŽRK “Srem” u sastavu: Špoljarić Marina-1, Dragović Nataša-2, Mitrić Marija-1, Pavlović Anđela-1, Radulović Nataša-9, Blažić Jovana-5, Mijailović Andrea-5, Bulatović Nikolina, Skendžić Maja-1, Đorović Dunja-7, Đulinac Vanja-4, Šerfezi Marija-3, Durać Anja-1, Špoljarić Milica, Vasiljević Jana, Drakula Anastasija.

Treneri: Drča Dušan i Kojović Saša.

ŽRK “Halas Jožef” u sastavu: Feher Katalin, Mrkšić Jovana-4, Berta Ružica-1, Marki Vivien-1, Onjecki Žanet-4, Hanak Adel-1, Mrakić Irina-3, Kranjac Nada, Maluckov Ana, Karačonji Kiti-4, Novosel Tamara-4, Boniš Leona-2, Radulović Dragana-1, Zečević Jelena-1, Kočiš Tamara-1.

Trener: Zečević Mile.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Đorović Dunja  iz ekipe “Srem”.

Narednog vikenda “Srem” gostuje u Beogradu, ekipi “Radnički”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: