• sreda, 17. jul 2024.
Muzička škola “Petar Krančević” proslavlja veliki jubilej
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Muzička škola “Petar Krančević” proslavlja veliki jubilej

18. maj 2023. godine

Serija koncerata povodom proslave jubileja

Povodom proslave jubileja 60 godina postojanja Muzičke škole “Petar Krančević” biće organizovana serija koncerata. Ova značajna godišnjica predstavlja veliku prekretnicu u istoriji škole i zamisao uprave škole je sa se proslavi zajedno sa učenicima, nastavnicima i celom zajednicom koja je podržavala rad ove obrazovne ustanove tokom prethodnih godina.

Koncerti će biti održan na tri lokacije: 

– u ponedeljak 22. maja u 19 časova u Pozorištu “Dobrica Milutinović” 

– u utorak 23. maja u 19 časova u Galeriji “Lazar Vozarević”

– i u sredu 24. Maja u 19 časova u Lapidarijumu Muzeja Srema (u slučaju lošeg vreme održaće se u koncertnoj sali Škole).

 Svaki koncert će doneti jedinstven doživljaj muzike, sa učešćem naših talentovanih učenika, renomiranih gostujućih umetnika i našeg stručnog nastavnog osoblja. Programi će obuhvatati širok spektar žanrova i stilova muzike, uključujući klasičnu muziku, džez, pop i savremenu muziku.

Ovi koncerti nisu samo prilika za slavlje jubileja škole, već i prilika da se uživa u izvanrednom talentu učenika i da se istakne bogatstvo muzičke kulture koju neguju tokom svih ovih godina.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: