• subota, 20. april 2024.
Zamenjena autobuska stajališta
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Zamenjena autobuska stajališta

4. april 2023. godine

Mesna zajednica Ogar nedavno je zamenila dva autobuska stajališta u Šumskoj ulici koja su, po rečima predsednika Saveta MZ Ogar Milana Aleksića, bila oštećena i dotrajala.

– Prethodna stajališta su postavljena osamdesetih godina prošlog veka i reč je o starom modelu autobuskih stajališta, takozvanoj „pečurki“, koja nisu pružala putnicima najbolju zaštitu od vetra i padavina. U međuvremenu ih je nagrizao zub vremena, a jedno od stajališta je bilo i oštećeno padom drveta tokom olujnog nevremena. Zahvaljujući finansijskoj podršci Opštine Pećinci zamenili smo oba stajališta novim, zatvorenijim modelima, koji putnicima pružaju mnogo bolju zaštitu od vremenskih uslova, a i lepše izgledaju – rekao je Aleksić .

Ukupna vrednost investicije iznosi oko 330.000 dinara.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: