• četvrtak, 18. jul 2024.
Predavanje za roditelje „Кako vaspitavati bez kritikovanja“
Društvo | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Predavanje za roditelje „Кako vaspitavati bez kritikovanja“

24. april 2023. godine

U sredu, 26. aprila u Narodnoj biblioteci “Dr Đorđe Natošević” u Inđiji biće održano predavanje za roditelje pod nazivom „Кako vaspitavati bez kritikovanja“ sa početkom u 18.00 časova.

Prisutni roditelji moći će dobiti odgovore na pitanja kao što su na koji način da učinite da se vaše dete oseća voljenim i jakim, a da pri tome ima radne navike i samodisciplinu, kako treba da se postavite u situacijama kada vaše dete neće da uči, neće da skupi svoje stvari, kada je previše na telefonu, kasno leže, ne zna da se snađe u društvu, drsko je i slično.

Mnoštvo dilema, pitanja, muka i traganja nalazi se pred roditeljima koji žele da im deca žive u što zdravijem okruženju, da imaju dobre prijatelje, kolege i partnere, da postanu zadovoljni i srećni ljudi.

Predavanje za roditelje „Кako vaspitavati bez kritikovanja“ održaće Biljana Grbović, pedagog i roditelj, iz Udruženje roditelja „Matica“ iz Novog Sada.

U interaktivnoj komunikaciji sa roditeljima gospođa Grbović će predstaviti autorski priručnik “Volim što sam rodila tebe baš takvu/takvog”, koji je koncipiran tako da pojednostavi proces vaspitanja, da se lako usvoje i primene pravilni obrasci u različitim situacijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: