• ponedeljak, 22. jul 2024.
Pećinačka škola najuspešnija u atletici
Sport
0 Komentara

Pećinačka škola najuspešnija u atletici

10. april 2023. godine

Učenici sve tri osnovne škole sa teritorije pećinačke opštine okupili su se u petak, poslednjeg dana raspusta, na Opštinskom takmičenju u atletici. Domaćin je bila OŠ “Dušan Jerković Uća” iz Šimanovaca, a takmičenje je održano na terenima za male sportove – skok u dalj, trčanje na 60 metara i bacanje kugle, na igralištu fudbalskog kluba Hajduk – trčanje na 100, 300 i 600 metara, i u fiskulturnoj sali – skok u vis.

Iako vreme nije išlo na ruku mladim atletičarima, ipak su se potrudili u svim disciplinama, a kako nam je rekla Milica Đurđević, nastavnik fizičkog vaspitanja u pećinačkoj školi, ova godine prvi put je održano takmičenje u dve katergorije – 5. i 6. razred i 7. i 8. razred, dečaci i devojčice.

Opštinsko takmičenje u atletici trajalo je puna četiri sata, a ukupan plasman je sledeći:

Dečaci:

1.Pećinci – OŠ “Slobodan Bajić Paja”
2.Šimanovci – OŠ “Dušan Jerković Uča”
3.Kupinovo – OŠ “Dušan Vukasović Diogen”

Devojčice:

1.Šimanovci – “Dušan Jerković Uča”
2.Pećinci – “Slobodan Bajić Paja”
3.Kupinovo – “Dušan Vukasović Diogen”

U generalnom plasmanu, kada se saberu svi rezultati tog takmičarskog dana, najuspešnija je bila OŠ “Slobodan Bajić Paja” iz Pećinaca.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: