• sreda, 29. novembar 2023.
Šampioni rastu i u malim klubovima
Hronika | Stara Pazova
0 Komentara

Šampioni rastu i u malim klubovima

22. mart 2023. godine

U nameri da se na terenu upozna sa planovima razvoja sporta u manjim sredinama, Zoran Gajić, ministar za sport i omladinu u Vladi Republike Srbije prošle nedelje je posetio Staru Pazovu, odnosno, najveću osnovnu školu u Opštini, OŠ „Rastko Nemanjić – Sveti Sava“ u Novoj Pazovi.

Srdačno dočekavši ministra, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović je sa gostom, u društvu velikog broj najmlađih novopazovčakih sportista, prisustvovao treningu u sportskoj hali pri školi.

-Školski sport je važan koliko i klupski, jer bez razvoja školskog nema ni razvoja klupskog sporta. Stara Pazova ima zaista veliki broj klubova, od budžetskih sredstava pomažemo oko 70 kluba na nivou Opštine – rekao je predsednik Radinović.

Osnovcima u Novoj Pazovi dobro će doći novi sportski rekviziti i oprema, donacija iz Ministarstva. Škola je dobila dva gola za rukomet, dve košarkaške table, mrežu za odbojku, i 40 lopti za dvoranske sportove.

Zajedno sa ministrom Gajićem u poseti nabrojnijoj osnovnoj školi u staropazovačkoj Opštini bili su državni sekretar Marko Kešelj, bivši košarkaški reprezentativac i savetnik ministra Dejan Bojović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: