• subota, 20. april 2024.
Sajam nauke u laćaračkoj školi
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Sajam nauke u laćaračkoj školi

6. jun 2019. godine

Laćarak – U ponedeljak, 10. juna u Osnovnoj školi „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku, biće održan „Sajam nauke“. Tom prilikom će se na sajmu predstaviti učenici Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“ i domaćini, učenici ove škole.„Cilj manifestacije je promocija obrazovanja, nauke i znanja. Prirodne nauke želimo da približimo na jednostavan i svima nama zanimljiv način. Na sajmu će se predstaviti učenici u ulozi nastavnika i naučnika“, pročuju organizatori.
„Sajam nauke“ je deo projekta „Znanje se širi, a neznanje sprečava“ koji realizuje Centar za ekonomsko unapređenje Roma – CEUR u saradnji sa OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ iz Laćarka i Udruženjem „Solidarnost“. Projekat je podržala Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: