• ponedeljak, 27. mart 2023.
Izložba u Suseku
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Izložba u Suseku

9. mart 2023. godine

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, u Suseku je u organizaciji udruženja žena „Veliko srce“ održana tradicionalna izložba ručnih radova i bazar hrane koji je okupio udruženja i samostalne izlagače sa teritorije cele beočinske opštine.

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković je na poziv predsednice udruženja „Veliko srce“ Slavke Kovačević otvorila ovu izložbu i dan provela sa vrednim i talentovanim sugrađankama koje su predstavile svoje ručne radove, domaće kolače i delikatese pravljene po starim recepturama.

U okviru izložbe nastupio je i lokalni pojački sastav „Blagovestitelj“ kao i deca nižih razreda Osnovne škole „Jovan Popović“ koji su i ovog puta svojim repertoarom obradovali publiku.

-Lokalna samouprava prati i aktivno podržava rad gotovo svih udruženja žena na teritoriji opštine Beočin koja su mahom u ruralim sredinama i mislim da je važno da iskoristimo svaku priliku da doprinesemo tome da se i njihov glas čuje a talenat afirmiše. Sve to su žene kojima se iskreno divim jer smo zajedno nebrojeno puta radile na razvoju dobrih ideja, organizovanju manifestacija i humanitarnih akcija koje su bile veoma uspešne – istakla je predsednica Janković.

Foto Ismet Ademovski

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: