• sreda, 28. februar 2024.
Uređenje lokacije starog bazena u izletištu Borkovac
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Uređenje lokacije starog bazena u izletištu Borkovac

18. maj 2022. godine

Uređenje prostora na lokaciji napuštenog bazena u izletištu Borkovac podrazumeva izgradnju dečijeg igrališta, sportskih terena, platoa sa klupama, adrenalin parka i sličnih sadržaja koji će znatno povećati atraktivnost rumskog izletišta.

Uskoro počinje čišćenje i krčenje lokacije, a nakon toga sledi uređenje prostora oko starog bazena, biće postavljen mobilijar, multifunkcionalne sprave za decu, kule za penjanje, ljuljaške, tobogani, klupe, vrteške, stolovi i rasveta. Za ovu namenu je iz budžeta Opštine Ruma izdvojen iznos od 18 miliona dinara.

U najskorijem roku pristupiće se obnavljanju postojeće trim staze i postavljanje novih sprava za vežbanje uz šetalište, što će posebno obradovati sve rekreativce i sportiste koji svakodnevno posećuju izletište.

– Opština Ruma nastoji da omiljeno izletište naših sugrađana postane i omiljena destinacija svih onih koji posećuju Srem, ali i našu prelepu Srbiju, te ćemo se truditi da bogatim sadržajima za boravak i uživanje u prirodi privučemo veliki broj turista i rekreativaca, jer Borkovac ima veliki potencijal – ocenila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Izvor/foto: ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: