• četvrtak, 25. april 2024.
Investicija na koju su Pećinčani dugo čekali
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Investicija na koju su Pećinčani dugo čekali

21. mart 2023. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić obišao je juče, u pratnji predsednika Saveta mesne zajednice Pećinci Zlatka Jovičića, radove na asfaltiranju ulice Posavskog odreda u Pećincima. On je tom prilikom istakao da je ovo bila jedna od najlošijih ulica u Pećincima po stanju kolovoza.

– Rekonstrukcija ove ulice je svakako značajna za meštane koji u njoj žive, ali ovo je i jedna od bitnijih ulica kada je u pitanju odvijanje saobraćaja kroz Pećince, jer je paralelna sa glavnom ulicom i njenom rekonstrukcijom će biti rasterećen saobraćaj kroz centar naselja – izjavio je predsednik Đokić.

Kako je rekao šef gradilišta Miloš Tomašević, asfaltiranje će u toku dana biti završeno, a već danas bi trebalo da bude urađena horizontalna i vertikalna signalizacija, dok će delovi novog trotoara biti završeni u narednih sedam dana.

Predsednik Saveta MZ Pećinci, Zlatko Jovičić, kaže da su Pećinčani dugo čekali na ovu investiciju i da su reakcije meštana izuzetno pozitivne.

Vrednost radova, koje sufinansiraju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Opština Pećinci je 30 miliona dinara.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: