• petak, 29. mart 2024.
Predstava za najmlađe “Cvrčak Cvrle i mravi” na sceni mitrovačkog pozorišta
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Predstava za najmlađe “Cvrčak Cvrle i mravi” na sceni mitrovačkog pozorišta

29. novembar 2022. godine

U subotu, 3. decembra sa početkom u 12:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decu pod nazivom “Cvrčak Cvrle i mravi”.

Predstava “Cvrčak Cvrle i mravi” je interaktivna predstava za decu. Deca aktivno učestvuju u radnji i rešavanju dramskih situacija. Predstava je bogata muzičkim numerama kao i koreografijama.
Pored zabavnih i duhovitih zapleta, koji karakterišu ovu predstavu čija je poruka da svako može da nauči nešto novo, čak i od nekoga ko se na prvi pogled veoma razlikuje.
Mravi su od cvrčka naučili da je rad lepši i lakši uz pesmu, a cvrčak je naučio od mrava da je odmor mnogo prijatniji posle završenih obaveza!

U predstavi igraju: Tanja Damjanovski, Slađana Mikić i Svetlana Sretenović, glumice sa dugogodišnjim scenskim i iskustvom u radu sa decom.

Ulaz: 350 dinara.
Informacije na broje telefona: 022/615-115

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: