• subota, 2. mart 2024.
Besplatni zaštitni ramovi za traktore
Vesti | Beočin | Poljoprivreda
0 Komentara

Besplatni zaštitni ramovi za traktore

23. novembar 2022. godine

Beočin – Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije raspisala je javni poziv za dodelu oko 3.600 besplatnih ramova za traktore koji su namenjeni poljoprivrednicima. Ukoliko među poljoprivrednicima na teritoriji opštine Beočin ima onih kojima je neophodan zaštitni ram za traktore, detalje, uslove konkursa kao i prijavni formular, svi zainteresovani mogu pogledati na sledećem linku: https://www.abs.gov.rs/…/javni-poziv-za-podnosenje.

Na konkurs je potrebno poslati potvrdu da su izmirena sva poreska dugovanja, fotokopiju saobraćajne dozvole i fotografiju traktora. Modeli i tipovi traktora za koje se vrši subvencionisana dodela ramova su IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 i IMT 549.

Konkurs je otvoren do 30. novembra a građani plaćaju samo administrativnu taksu koja iznosi 900 dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: