• četvrtak, 22. februar 2024.
“Vinsko sokače” u Rumi
Društvo | Zabava | Ruma
0 Komentara

“Vinsko sokače” u Rumi

25. avgust 2022. godine

Manifestacija posvećena grožđu „Vinsko sokače“ održaće se prvi put u Rumi u nedelju 28. avgusta na Gradskom trgu.

Posetioci će imati prilike da uživaju kvalitetnim vinima srpskih ali i regionalnih vinarija koji će predstaviti svoje etikete ljubiteljima vina. U okviru manifestacije biće organizovana i „Mala škola vina“ gde će posetioci imatu priliku da nauče nešto više o tehnikama degustacije vina zajedno sa sertifikovanim somelijerom Marijom Bojović.

Pored izlagača vina, svoje specijalitete predstaviće udruženja žena, proizvođači sira i meda sa teritorije rumske opštine. Svečano otvaranje zakazano je za 19 časova, dok će u okviru Rumskog kulturnog leta u 21 čas na Gradskom trgu nastupiti legendarni izvođač tamburaške muzike Zvonko Bogdan.
Za vreme trajanja manifestacije u periodu od 16 -24 časa biće zatvoren deo Glavne ulice od broja 133 do raskrsnice sa ulicama Orlovićeva i Železnička.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: