• četvrtak, 22. februar 2024.
GradsкI bazen u Inđiji domaćin “Letnjih igara na vodi”
Društvo | Zabava | Inđija
0 Komentara

GradsкI bazen u Inđiji domaćin “Letnjih igara na vodi”

26. avgust 2022. godine

Na gradskom bazenu u Inđiji u predvečerje prošlog utorka održane su „Letnje igre na vodi“ u kojima je učestvovalo šest ekipa, dok je brojna publika u prijatnom ambijentu uživala prateći takmičarske dogodovštine na vodi. Igre je otvorio direktor Ustanove „Sportski centar“ koja gazduje bazenom, Ilija Trbović.

– Slika govori više nego reči, kada pogledamo sve oko nas, vidimo da je sve fantastično. Zahvalio bih se našim sugrađanima koji su u ovolikom broju došli da podrže ovu manifestaciju, našim takmičarima i, naravno i gostima iz okolnih mesta koji su došli da nas posete na našem bazenu. Izuzetno mi je zadovoljstvo što otvaram ovu manifestaciju koja ima zabavno-sportski karakter i zove se „Igre na vodi“ – rekao je Trbović i podsetio da se već par godina ova manifestacija održava u Inđiji na gradskom bazenu koji je renoviran 2017. godine i od tada je, figurativno rečeno, u punom sjaju.

To je jedan od lepših bazena u okolini i kroz njega je, kako reče Trbović, u poslednjih pet godina prošlo oko 300 hiljada posetilaca. Direktor je takmičarima poželeo sreću u nadmetanju, a ljubitelje uživancija na vodi pozvao da do kraja sezone posete gradski bazen u Inđiji.

U interesantnim i uzbudljivim „Igrama na vodi“ učestvovale su sledeće ekipe :“Кortez“, „Magnet B“, „Mica trenerica“, „Vatreni“, „Magnet A“ i „Iz principa princip“. Pehare najboljima uručio je Nemanja Milojević, šef kabineta predsednika opštine, a Inđiju u finalnom takmičenju na bazenima SPENS-a u Novom Sadu 27. avgusta predstavljaće ekipa „Magnet“. Pobednik ovog takmičenja će biti i domaćin „Igara na vodi“ 2023. godine.

G.M.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: