• utorak, 16. april 2024.
Sjajni pioniri “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Sjajni pioniri “Sirmiuma”

5. jul 2022. godine

Poteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici na atletskom stadionu održano je Prvenstvo Srbije za pionire/ke u organizaciji Srpskog atletskog saveza i Atletskog kluba “Sirmum”.

Uz tradicionalno dobru organizaciju, u najjačoj konkurenciji dečaka i devojčica mlađih od 16 godina, atletičari “Sirmiuma” osvojili su 5 medalja. Čikić Strahinja je osvojio srebro u trkama na 300m i 300m prepone, Đonić Stefan bronzu u disciplini 100m prepone, a Lazić Marko bronzu u skoku u vis.

Prijatno iznenađenje i zaokruženi pozitivni utisak priredila je štafeta pionira 100-200-300-400m kao poslednja disciplina celokupnog takmičenja osvajanjem bronzane medalje, a sastav su činili Krnjević Luka, Lazić Marko, Đonić Stefan i Čikić Strahinja.

Prekajac Luka osvojio je 4. mesto u bacanju diska.

Treneri Pavlović i Macanović napominju da su zadovoljni kako organizacijom tako i ostvarenim rezultatima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: