• petak, 29. mart 2024.
Struka kaže: Mitrovčani udišu kvalitetan vazduh
Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Struka kaže: Mitrovčani udišu kvalitetan vazduh

26. oktobar 2021. godine

Danas je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici predstavljena prezentacija na temu “Stanje životne sredine u Srbiji i Sremskoj Mitrovici”. Direktora Agencije za zaštitu životne sredine, Filipa Radovića, dočekali su gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i načelnik Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine, Dražen Riđošić.

Direktor Filip Radović istakao je zadovoljstvo onim što je čuo i video u Sremskoj Mitrovici, grad na Savi uspešno radi na održivom razvoju, napretku ekonomije i očuvanju životne sredine. Poseban osvrt bio je na kvalitetu vazduha, a Sremska Mitrovica svrstana je u prvu kategoriju kada je reč o toj sferi. Do pre nekoliko godina, bila je u trećoj kategoriji.

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić rekao je da se uspešno radi i na konceptu gasifikacije koji je u završnoj fazi, a građani Sremske Mitrovice moći će da se priključe na gas u 36 mesečnih rata.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: