• četvrtak, 22. februar 2024.
U petak Sajam zapošljavanja
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

U petak Sajam zapošljavanja

16. maj 2023. godine

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Sremska Mitrovica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 19. maja 2023. godine, u periodu od 11 do 13 časova u Poslovno – sportskom centru „ Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Na Sajmu će učestvovati preko 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 400 radnika raznih obrazovnih profila.

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja.

Nacionalna služba poziva sve tražioce zaposlenja da posete sajam zapošljavanja u Sremskoj Mitrovici i iskoriste priliku da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima informišu o slobodnim radnim mestima i predaju svoje radne biografije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: