• petak, 29. mart 2024.
Obaveštenje Opštine Pećinci
Pećinci
0 Komentara

Obaveštenje Opštine Pećinci

15. septembar 2021. godine

Opština Pećinci obaveštava građane da je rok za podnošenje prijava za učešće na Javnom pozivu za građane za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama produžen do 20. septembra.

Opština Pećinci još jednom poziva građane da iskoriste priliku da uz subvencije, za koje su sredstva obezbedili Ministarstvo rudarstva i energetike i Opština Pećinci, pobolјšaju energetsku efikasnost objekata u kojima žive i na taj način smanje troškove grejanja u predstojećem zimskom periodu.

Cilј sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovlјivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Pećinci, a građani mogu konkurisati za sredstva za nabavku i ugradnju materijala za termičku izolaciju spolјnih zidova i krovova, nabavku i ugradnju prozora i spolјnih vrata sa pratećim građevinskim radovima, i za nabavku i instalaciju kotlova/peći na prirodni gas ili biomasu.

Postupak za podnošenje prijava je jednostavan, tako da je svu potrebnu dokumentaciju moguće prikupiti do isteka roka za prijavlјivanje, a za sve dodatne informacije i obaveštenja podnosilac prijave se može obratiti na kontakt telefon 022/400-748, kao i na elektronsku adresu sekretar.so@pecinci.org.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: