• utorak, 16. april 2024.
MOTO SКUP U DONJEM TOVARNIКU: Defilovalo stotinu bajkera
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

MOTO SКUP U DONJEM TOVARNIКU: Defilovalo stotinu bajkera

26. avgust 2022. godine

Šesti Moto skup u Donjem Tovarniku okupio je preko stotinu bajkera iz 27 moto klubova iz cele Vojvodine i Mačve, ali i iz Republike Srpske. Skup je održan u organizaciji Moto kluba „Svračinjak“, a počeo je velikim defileom ulicama Donjeg Tovarnika.

Nakon defilea počele su bajkerske igre u okviru kojih su se motociklisti nadmetali u povlačenju konopca, sporoj vožnji i bacanju guma, a organizator je za sve učesnike pripremio ručak.

Кako je rekao jedan od organizatora, Jelenko Gordić iz Moto kluba „Svračinjak“, odziv bajkera, ali i posetilaca u Donjem Tovarniku je iz godine u godinu sve bolji.

-Naš moto skup je jedno veliko druženje, ne samo bajkera, već i meštana Donjeg Tovarnika i posetilaca iz okolnih naselja. Tako se i ove godine u večernjim satima okupilo više stotina posetilaca, a atmosfera je bila sjajna – rekao je Gordić, koji se ujedno zahvalio pećinačkoj lokalnoj samoupravi na podršci u organizaciji moto skupa.

Za muzički deo programa bili su zaduženi DJ Darko i bend „Neuništivi“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: