• subota, 20. april 2024.
Gas zamenio mazut, građani dobijaju zdravije i kvalitetnije grejanje
Vesti | Ruma
0 Komentara

Gas zamenio mazut, građani dobijaju zdravije i kvalitetnije grejanje

14. oktobar 2020. godine

Ruma-Grejna sezona u Rumi je počinje  na vreme u zakonskom roku, 15.oktobra, ali su rumski radijatori bili topli i ranije, s obzirom na niske ovonedeljne temperature. Obe rumske novoizgrađene kotlarnice na gas, Solidarnost kod Doma zdravlja i Tivol, puštene su u rad. Kotlarnica Sloidarnost nešto kasnije, pošto je ovih dana i završena njena izgradnja, opremanje i proba.

-Tek se sada vidi efekat izgradnje ove dve nove gasne kotlarnice i Rumljani mogu samo da budu ponosni, jer su dobili dve najsavremenije kotlarnice na gas, sa najsavremenijom tehnologijom, gde su i zaposleni u JP „Stambeno“ dobili daleko bolje uslove za rad. Meni je bilo drago kada sam video zadovoljstvo radnika ložača koji sada rade u novim kotlarnicama. Oni sada čak imaju mogućnost da i od kuće putem laptopa kontrolišu temperaturu, uključuju ili gase grejanje. To je nešto što će poboljšati uslove njihovog rada. Sa druge strane građani će dobiti znatno bolju i efikasniju energiju, a nadam se i jeftiniju, istakao je predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: