• četvrtak, 18. jul 2024.
Završni ispit osnovaca sproveden uspešno
Društvo | Vesti
0 Komentara

Završni ispit osnovaca sproveden uspešno

23. jun 2024. godine

Ministarka prosvete u Vladi Republike Srbije Slavica Đukić Dejanović izrazila je zahvalnost svima koji su učestvovali u realizaciji procesa završnog ispita i pomogli da on bude sproveden na najbolji mogući način.

Đukić Dejanović je, u dopisu upućenom školskim i okružnim komisijama, informatičkim koordinatorima i drugim učesnicima ovog procesa, poručila da je završni ispit na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja realizovan uspešno, u skladu sa propisima i stručnim zahtevima.

Ministarka je naglasila da su tome doprineli svi oni koji su vodili računa o tome da svoje različite kompleksne i odgovorne uloge tokom ovog ispita obavljaju na najvišem nivou kvaliteta.

Đukić Dejanović je istakla da su sva tri dana završnog ispita protekla po planu i u najboljem redu i da je tome doprinela dobra koordinacija i saradnja svih učesnika.

Ona je ukazala i na to da su Ministarstvo prosvete i Vlada Republike Srbije omogućili dodatne resurse i podršku za veću efikasnost i kraće rokove za dobijanje informacija o rezultatima.

www.srbija.gov.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: