• ponedeljak, 20. maj 2024.
Zorana Mihajlović: Pri kraju deonica auto-puta Kuzmin – Batrovci
Vesti
0 Komentara

Zorana Mihajlović: Pri kraju deonica auto-puta Kuzmin – Batrovci

13. april 2020. godine

Beograd-Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa direktorom “Puteva Srbije” Zoranom Drobnjakom i direktorom “Koridora Srbije” Zoranom Babićem o realizaciji infrastrukturnih projekata u drumskom saobraćaju, te procenama štete uzrokovane epidemijom koronavirusa. Tom prilikom je istakla da se neki veliki infrastrukturni projekti privode kraju, poput deonice auto-puta od Batrovaca do Kuzmina.

– Važno je da održavamo kontinuitet u radu i realizaciji velikih infrastrukturnih projekata, kao što su Moravski koridor, izgradnja auto-puta od Preljine do Požege ili obilaznice oko Beograda, naglasila je ministarka Zorana Mihajlović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: