• subota, 18. maj 2024.
NAJMLAĐI BINGULCI PONOVO U AKCIJI: 22. JUNA NOVA PRIREDBA
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

NAJMLAĐI BINGULCI PONOVO U AKCIJI: 22. JUNA NOVA PRIREDBA

17. jun 2019. godine

Naša priča o priredbi koju su deca iz Stare Bingule organizovala kako bi uredila Dom kulture u svom selu (“Dečija želja jača od roditeljske ravnodušnosti”: https://www.sremskenovine.co.rs/2019/06/decija-zelja-jaca-od-roditeljske-malodusnosti/?fbclid=IwAR1lQykS3F2DdhMmEfwkHQ1o5R5m9RtWei-q0cnv3Ey7xG8vSmf4Otb4uII ) izazvala je poplavu lepih komentara i pozitivnih emocija u našoj javnosti.

Upravo otuda, u saradnji sa mališanima iz Stare Bingule, 22. juna sa početkom u 17 časova, u Domu kulture deca iz Kuzmina i Divoša organizovaće novu priredbu. Ovom prilikom pozivamo sve meštane sela, prijatelje Bingule, ljude dobre volje, kao i Bingulce koji su iz svog sela otišli, da se odazovu apelu ovih malih junaka, da dođu na priredbu, uživaju u dečijoj kreativnosti i konačno, novčanim prilozima pomognu njihov napor.

Priredba koja se sprema samo je prva u nizu aktivnosti koje ćemo zajedno preduzeti kako bi Dom kulture doveli u pristojno stanje, omogućili deci da se u njemu igraju i konačno, kako bi pokazali da nisu sami i da na njihove napore ima ko pozitivno da odgovori.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: