• petak, 29. mart 2024.
INFO DAN KROVNE ORGANIZACIJE MLADIH: ZA AKTIVNIJU OMLADINU
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

INFO DAN KROVNE ORGANIZACIJE MLADIH: ZA AKTIVNIJU OMLADINU

8. februar 2020. godine

U cilju što boljeg informisanja mladih u vezi sa mogućnostima njihovog aktivizma u lokalnim sredinama, u mitrovačkoj Gradskoj kući, održan je info dan Krovne organizacije mladih Srbije – KOMS.

Mladi i predstavnici raznih udruženja građana su imali priliku da se informišu o radu KOMS-a, budućim projektima, dobili su mogućnost da postanu organizacije članice i stekli su nova znanja.

Kako je ovom prilikom istakla Milja Zdravković praktikantkinja KOMS-a, informisanost mladih, udruženja i organizacija u Sremskom okrugu od presudnog je značaja za kvalitetniju saradnju sa KOMS-om, kao i pristupanje ovoj mreži.
Kroz četiri programske, odnosno sedam tematskih celina Krovne organizacije mladih Srbije, učesnici info dana su dobili priliku da na lokalnom nivou iznesu podatke o aktivnom učešću mladih, informisanosti i medijskoj pismenosti, održivom razvoju, bezbednosti mladih, obrazovanju, mogućnosti zaposlenja, inkluzvinom društvu, socijalnoj uključenosti i drugo.

М. Stančetić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: